Transport Marfă Ploiești

TRANSPORT MARFĂ LA UN PREȚ CORECT

Oferim servicii de transport marfă în  Prahova, dar și din zonele limitrofe sau în orice teritoriu din România. Serviciu rapid și sigur, garantat de cei peste 15.000 de clienți cu care am colaborat în ultimii 20 de ani.

Flota de vehicule de transport sunt echipate complet pentru a asigura un transport rapid și sigur al mărfii, până la destinație.

Echipa extrem de experimentată de șoferi, cu peste 23 de ani experiență.

Vehiculele din flota noastră dispun de o capacitate de încărcare generoasă. Acest fapt, împreună cu flota variată de mașini de transport de care dispunem, permite transportarea în siguranță a unei cantități mari de mărfuri, într-un timp foarte scurt.

Beneficiile oferite de vehiculele noastre:

• Spațiu generos de depozitare;

• Transport al mărfii dintr-o singură cursă;

• Economie de timp;

• Economie de bani;

• Posibilitatea de a transporta, alături de șofer, încă o persoană.

Pașii de urmat pentru transport mobilă

După ce mobilierul sau marfa sunt încărcate în mașina de transport și sunt asigurate corespunzător, șoferul le va transporta la adresa de destinație în cel mai scurt timp posibil.

Alături de acesta, în mașină, în cazul în care nu este însoțit de personal manipulant suplimentar, mai poate călători o persoană.

1. Plasarea comenzii

Primul pas constă în contactarea operatorilor noștri pentru a plasa comanda. Dacă dorești să apelezi la serviciile noastre de transport mobilă în Ploiești, împrejurimi, național și internațional, sau din capitală în orice oraș din țară, contacteaza-ne la numărul de telefon: 0727 850 740

Dacă navighezi pe site-ul nostru de pe un dispozitiv mobil, pentru o mai mare rapiditate, contacteaza-ne folosind comanda rapidă “sună acum” din partea de jos a ecranului.

2. Preluarea comenzii

Operatorii noștri îți vor răspunde imediat. Serviciul nostru de call center este disponibil 24/7. Atenție! Pentru comenzile plasate după ora 18.00, vehiculul de transport mobilă va fi alocat începând cu a doua zi, la prima oră.

Operatorul nostru va solicita o serie de informații despre natura și dimensiunile pieselor de mobilier. Aceste date îi vor permite operatorului să aloce mașina de transport potrivită pentru tine.

De asemenea, operatorul va solicita o serie de date, precum numele, adresa de ridicare a mărfii și adresa de destinație, precum și ora la care trebuie onorată comanda.

3. Setarea tarifului

Compania noastră urmează o structură tarifară flexibilă, adaptată nivelului de complexitate solicitat, care este stabilită la telefon, împreună cu operatorul.

4. Personal manipulant suplimentar

Șoferii companiei noastre pot ajuta la demontarea, montarea și manipularea pieselor de mobilier.

În cazul în care este nevoie de personal manipulant suplimentar, compania VanTrans îți poate pune la dispoziție acest lucru. Solicitarea se face la telefon, în momentul plasării comenzii, iar remunerarea acestora se realizează în mod individual, în funcție de complexitatea comezii.

Atenție! Personalul manipulant suplimentar este disponibil doar pentru zilele de weekend.

5. Servicii de montare/demontare

De asemenea, compania noastră îți pune la dispoziție serviciul de montare sau demontare a mobilei, acolo unde condițiile necesită acest lucru. Acest serviciu este gratuit și se va solicita la telefon, în momentul în care se plasează comanda.

6. Atribuirea comenzii

Următorul pas este realizat de către operator. Acesta stabilește soluția de transport care se potrivește cel mai bine cu criteriile de spațialitate și de siguranță solicitate. Vehiculul de transport mobilă este selectat în funcție de datele puse de către tine la dispoziție.

7. Verificarea comenzii

Operatorul pune la dispoziția șoferului desemnat să onoreze comanda datele personale solicitate de la tine. În cel mai scurt timp, șoferul te va apela telefonic pentru a se asigura că informațiile sunt corecte și pentru a pune la punct ultimele detalii.

8. Ridicarea mărfii

Șoferul se va prezenta la adresa de ridicare la ora stabilită, fără nicio excepție care să facă obiectul unei situații cu caracter subiectiv.

Rovinieta este asigurată de către companie.