Mutări Mobilă

Efectuăm servicii de mutări mobilă, electrocasnice, bagaje, transport marfă, piese, echipamente, materiale de construcții și alte bunuri în regiunea Prahova, împrejurimi, național și internațional.

Cum funcționează serviciile de mutări mobilă Prahova și național?

Trimite online sau telefonic specialiștilor noștri descrierea bunurilor pentru care ai nevoie de transport, zonele de încărcare și descărcare și data la care dorești să programezi transportul.

Specialiștii noștri îți prezintă ulterior oferta de preț detaliată, resursele, echipamentele necesare și detaliile logistice, astfel încât să ai o imagine completă a activităților și prețului pentru transport mobilă.

Asigurăm gratuit coordonarea încărcării și descărcării, chiar și în cazul în care alegi să realizezi aceste activități personal sau cu echipă proprie.

Bunurile tale sunt asigurate pe durata transportului și împachetate gratuit în pături de protecție.

Asigurăm demontare pentru piesele mari de mobilier care necesită această operațiune, pentru a fi manipulate și transportate în siguranță. Demontăm cu grijă, împachetăm fiecare piesă individual în materiale de protecție și remontăm totul la destinație.

Fiecare mutare are particularitățile ei, de aceea proiectele sunt evaluate individual și sunt determinate variantele de lucru potrivite nevoilor și bugetului tău.

Pentru mutări mobilă poți solicita ofera de preț doar pentru transport, cu ajutor la încărcare – descărcare din partea șoferului sau cu personal suplimentar pentru manipulare.

Mobila și bunurile tale sunt asigurate pe întreaga durată a transportului.

Solicită oferta de preț și planificarea gratuită a activităților de mutări mobilă.

Cea mai bună parte este că PREȚURILE SUNT ACCESIBILE pentru fiecare buzunar!

Serviciile de mutări mobilă nu includ asamblarea și montarea mobilierului. La cerere, specialiștii noștri pot asigura aceste acțiuni pentru un cost suplimentar.