Despre Noi - Transport Mobila , Inchirieri Excavator , Buldoexcavator.Bobcat

Despre Noi

DESPRE NOI

Societatea noastra, este inzestrata cu o flota proprie, precum si cu flota inchiriata de buldoexcavatoare care ne permit sa facem fata problemelor de logistica ridicate la oricare din activitatile prestate respectiv demolari, excavatii, sapaturi sau transport, in mod rapid, eficient si in termen.
Recompartimentarea spatiului este un segment foarte important deoarece in aceste cazuri nu se poate interveni la nivelul unei structuri fara a avea in vedere considerentele tehnice si structurale, si fara a avea un calcul de rezistenta din care sa reiasa clar faptul ca aceasta interventie este una sigura.

APELATI CU INCREDERE!

Compania noastra are domeniul de activitate in: constructii civile, inchirieri utilaje constructii, depozit de materiale de constructii.

Inchiriem utilaje de constructii pentru:
• Demolari
• Executie podete si alei pietonale, imbunatatiri funciare
• Executie terasamente drumuri si platforme industriale
• Amenajari

SERVICII:

– INCHIRIERI UTILAJE

Firma ofera spre inchiriere utilaje constructii (buldoexcavator, miniexcavator, excavator senile, buldozer, incarcator frontal) iar din 2005 si-a format o echipa de profesionisti in repararea utilajelor de constructii.

-PREGATIRI TERENURI DEFRISARI TUFISURI​

Efectuam incarcari si descarcari cu utilaj cu cupa multifunctionala si incarcari ecipamente industriale cu furci de incarcare.

-DEMOLARI DE ANVERGURA MEDIE

Realizam demolari de anvergura medie (demolari costructii, spargeri fundatii, spargeri pereti) in judetul Prahova.

Call Now Button