Transport Marfa Ploiesti Auto XXL Prelata Preturi Mici

Transport Marfa Ploiesti

TRANSPORT MARFA LA UN PRET CORECT

Oferim servicii de transport marfa in  Prahova, dar si din zonele limitrofe sau in orice teritoriu din Romania.

Serviciu rapid si sigur, garantat de cei peste 15.000 de clienti cu care am colaborat in ultimii 20 de ani.
Flota de vehicule de transport echipate complet pentru a asigura un transport rapid si sigur al marfii, pana la destinatie.
Echipa extrem de experimentata de soferi, cu peste 23 de ani experienta.

Vehiculele din flota noastra dispun de o capacitate de incarcare generoasa. Acest fapt, impreuna cu flota variata de masini de transport de care dispunem, permite transportarea in siguranta a unei cantitati mari de marfuri, intr-un timp foarte scurt.

Beneficiile oferite de vehiculele noastre:

Spatiu generos de depozitare
Transport al marfii dintr-o singura cursa
Economie de timp
Economie de bani
Posibilitatea de a transporta, alaturi de sofer, inca o persoana

Pasii de urmat pentru transport mobila

Dupa ce mobilierul este incarcata in masina de transport si este asigurat corespunzator, soferul o va transporta la adresa de destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Alaturi de acesta, in masina, in cazul in care nu este insotit de personal manipulant suplimentar, mai poate calatori o persoana.

1. Plasarea comenzii

Primul pas consta in contactarea operatorilor nostri pentru a plasa comanda. Daca doresti sa apelezi la serviciile noastre de transport mobila in Ploiesti, imprejurimi, national si international, sau din capitala in orice oras din tara, contacteaza-ne la numerele de telefon:

– 0727 850 740

Daca navighezi pe site-ul nostru de pe un dispozitiv mobil, pentru o mai mare rapiditate, contacteaza-ne folosind comanda rapida “suna acum” din partea de jos a ecranului.

2. Preluarea comenzii

Operatorii nostri iti vor raspunde imediat. Serviciul nostru de call center este disponibil 24/7. Atentie! Pentru comenzile plasate dupa ora 18.00, vehiculul de transport mobila va fi alocat a incepand cu a doua zi la prima ora.

Operatorul nostru va solicita o serie de informatii despre natura si dimensiunile pieselor de mobilier. Aceste date ii vor permite operatorului sa aloce masina de transport potrivita pentru tine.

De asemenea, operatorul va solicita o serie de date, precum numele, adresa de ridicare a marfii si adresa de destinatie si ora la care trebuie onorata comanda.

3. Setarea tarifului

Compania noastra urmeaza o structura tarifara flexibila, adaptata nivelului de complexitate solicitat, care este stabilita la telefon, impreuna cu operatorul.

4. Personal manipulant suplimentar

Soferii companiei noastre pot ajuta la demontarea, montarea si manipularea pieselor de mobilier.

In cazul in care este nevoie de personal manipulant suplimentar, compania VanTrans iti poate pune la dispozitie acest lucru. Solicitarea se face la telefon, in momentul plasarii comenzii, iar remunerarea acestora se realizeaza in mod individual, in functie de complexitatea comezii.

Atentie! Personalul manipulant suplimentar este disponibil doar pentru zilele de weekend.

5. Servicii de montare/demontare

De asemenea, compania noastra iti pune la dispozitie serviciul de montare sau demontare a mobilei, acolo unde conditiile necesita acest lucru. Acest serviciu este gratuit si se va solicita la telefon, in momentul in care se plaseaza comanda.

6. Atribuirea comenzii

Urmatorul pas este realizat de catre operator. Acesta stabileste solutia de transport care se potriveste cel mai bine cu criteriile de spatialitate si de siguranta solicitate. Vehiculul de transport mobila este selectat in functie de datele puse de catre tine la dispozitie.

7. Verificarea comenzii

Operatorul pune la dispozitia soferului desemnat sa onoreze comanda datele personale solicitate de la tine. In cel mai scurt timp, soferul te va apela telefonic pentru a se asigura ca informatiile sunt corecte si pentru a pune la punct ultimele detalii.

8. Ridicarea marfii

Soferul se va prezenta la adresa de ridicare la ora stabilita, fara nicio exceptie care sa faca obiectul unei situatii cu caracter subiectiv.

In cazul in care soferul intarzie din ratiuni obiective, aceste este obligat sa iti aduca la cunostinta acest lucru in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, soferul trebuie sa iti ofere un interval de timp maxim necesar pentru a ajunge la adresa de ridicare a comenzii.

9. Incarcarea si asigurarea marfii

Mobilierul va fi incarcat in vehiculul de transport intocmai cu indicatiile oferite de catre sofer. Costurile pentru deteriorarea marfurilor, cauzata de asigurarea necorespunzatoare a acestuia, vor fi suportate de catre companie.

10. Transportul marfii

Dupa ce mobilierul este incarcata in masina de transport si este asigurat corespunzator, soferul o va transporta la adresa de destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Alaturi de acesta, in masina, in cazul in care nu este insotit de personal manipulant suplimentar, mai poate calatori o persoana.

TRANSPORT MOBILA SI MARFA IN PRAHOVA

Suntem una dintre primele firme de transport din Ploiesti. Compania a fost infiintata in anul 1996 si a servit, pana astazi, peste 15.000 de clienti,

Calitatea parcului de masini, generozitatea spatiului disponibil pentru incarcare, experienta mare a soferilor nostri, impreuna cu timpul rapid de preluare a comenzilor si programul non-stop al serviciului nostru de call center, fac ca timpul necesar pentru deplasare pana la locatia de preluare a comenzii sa fie unul foarte scurt (aproximativ 60 de minute).

TRANSPORT MOBILA IN TARA

Apeleaza la noi daca ai nevoie de transport mobila in tara, indiferent de oras, si bucura-te de urmatoarele beneficii:

Marfa asigurata – vehiculele sunt echipate cu toate instrumentele necesare in acest sens

Ne asumam orice deteriorare pricinuita de o asigurare deficitara Transportul va fi realizat de soferi cu peste 20 de ani experienta in bransa, cu vehicule sigure.

Pentru transportul de mobila in tara, soferul poate lua cu el, in masina, inca un pasager.

Rovinieta este asigurata de catre companie

Call Now Button