MiniExcavator,Bobcat, Buldoexcavator,Utilaje Excavator-Inchirieri

Detalii 0727 850740

Firma ofera spre inchiriere utilaje constructii (buldoexcavator, miniexcavator, excavator senile, buldozer, incarcator frontal) iar din 2005 si-a format o echipa de profesionisti in repararea utilajelor de constructii.1cx jcb miniexcavator Prahova

Inchiriez buldoexcavatoare, MIniExcavator, BOBCat ideale pentru sapaturi,excavatii,nivelari,fose,fundatii,spart betoane.Sunt utilate cu brat telescopic,cupe,picon si furci.
Utilajele se inchiriaza pe ora sau zi,sau Lucrare cu deservent specializat.
Valabil in orice zona din Prahova si zonele limitrofe.

miniexcavator prahova senile

Ne desfasuram activitatea in Prahova, dar onoram si cereriile din alte judete.

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: inchirieri utilaje constructii; inchirieri utilaje inchiriere buldoexcavatoare; inchiriere placa vibranta; inchiriere incarcator frontal; inchiriere motocompactor; inchiriere excavator; inchiriere mini excavator; lucrari de excavatii; demolari Ploiesti; terasamente ; decopertari ; inchiriere excavator senile; inchiriere autogreder; inchiriere mai compactor; demolari controlate; demolari mecanizate.

Nivelare teren Prahova

Oferim serviciu de nivelare indreptare teren

Bobcat PloiestiInchiriez buldoexcavatoare, MIniExcavator, BOBCat ideale pentru sapaturi,excavatii,nivelari,fose,fundatii,spart betoane.Sunt utilate cu brat telescopic,cupe,picon si furci.
Utilajele se inchiriaza pe ora sau zi,cu deservent specializat.

Ploiesti Si Inprejurimi

 

Mini excavator Cu senile
Mini Excavator cu Picon , Pikamer Hidraulic Demolari Ploiesti

Excavatorul este un utilaj folosit în activități de construcții. Excavatorul este folosit pentru executarea săpăturilor în pământuri de categoria I și II.

Un excavator este un utilaj de săpat pământ și de extragere a balastului, nisipului, pietrei sparte sau altor materiale din cariere sau locuri greu accesibile.

În dotarea utilajului mai avem picon, cupă taluz, cupă săpat

Inchiriez toata gama de utilaje impreuna cu operatori profesionisti pregatiti sa faca fata la toate provocarile din acest domeniu.
Experienta este cartea noastra de vizita!!

Comentariile sunt închise.