Inchiriere Excavator,miniexcavator,Bobcat,buldoexcavator Prahova

Inchirieri Excavator BoBcat

INCHIRIERI UTILAJE

INCHIRIERI UTILAJE

Firma ofera spre inchiriere utilaje constructii (buldoexcavator, miniexcavator, excavator senile, buldozer, incarcator frontal) iar din 2005 si-a format o echipa de profesionisti in repararea utilajelor de constructii.

Avem o experienta vasta si in efectuarea lucrarilor de excavare cu ajutorul utilajelor speciale profesionale . Detinem o gama diversa de utilaje (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare etc.) cu ajutorul carora va garantam lucrari pentru orice fel de proiect constructii. Alaturi de operatiunile de excavare, societatea noastra pune la dispozita clientilor si o varietate de agregate de cea mai buna calitate.

De-a lungul timpului, echipa Terra Gaz a participat la foarte multe proiecte. Va puteti baza pe experienta noastra in orice fel de lucrari de excavare. Pentru eficienta maxima, folosim numai utilaje moderne, performante. Complementar acestor operatiuni, va putem oferi si agregate de calitate superioara folosite cu eficienta in lucrarile din constructii.

Va invitam sa ne contactati pentru o cerere de oferta si pentru a afla mai multe informatii despre agregate si servicii excavare. Profesionalismul si seriozitatea personalului nostru va garanteaza succesul oricaror lucrari

Call Now Button